Նախաճաշ. վարսակի ապուր 150 գրամ + միրգ (կամ խաշած ձու+վարունգ/լոլիկ)
Լանչ. միրգ/յոգուրտ/աղցան
Ճաշ. թեթև ճաշ 150-200 գրամ (առանց կարտոֆիլի, մակարոնի), կարտոֆիլը փոխարինեք գունավոր կաղամբով: Ճաշից 15-20 րոպե հետո միրգ/խաշած միս (նախընտրելի է հավի կրծքամիս), խաշած ձուկ+աղցան կամ խաշած բանջարեղեն
Հետճաշիկ. կաթնաշոռ/աղցան
Ընթրիք. կաթնաշոռ/աղցան/կեֆիր: Եթե շատ եք սոված, խաշած միս կամ 150 գրամ բանջարեղեն։
Կարևորը՝ կրճատել քաղցրի և հացաբուլկեղենի քանակը:
Մոռանալ սննդային հավելումների և տապակած ուտելիքի մասին:
Աղցաններին կարող եք ավելացնել բնական յոգուրտ, բուսական յուղ, թթվասեր:
Կարտոֆիլ կարելի է ուտել շաբաթական երկու անգամ 200 գրամով:
Ընթրիքը կարելի է ուտել քնելուց 3-4 ժամ առաջ միայն:
Օրական ընդունեք 1100-1200 կալորիա, մի տանջեք ձեզ:
Օրվա մեջ խմեք 1.5 լիտր հեղուկ:
Ուտելիքի մեկ չափաբաժինը չպետք է անցնի 250 գրամը:
Կարելի է խմել թեյ և սուրճ, բայց առանց հավելումների:
Սահմանափակեք նաև օգտագործվող աղի քանակը:
Շաբաթական 3-4 անգամ 40 րոպեով մարզանք արեք:
Ավելի շատ զբոսնեք: