Կառամելի համար`
1 տուփ խտացրած կաթ,
125 գր. կարագ,
30 գր. մեղր:
Խմորի համար`
200 գր. ալյուր,
100 գր. շաքարավազ,
100 գր. կարագ:
200 գր. ցանկացած տեսակի շոկոլադի սալիկ:
Կառամելի պատրաստման համար բոլոր բաղադրամասերը միասին խառնել և եփել մարմանդ կրակի վրա: Եփել այնքան միչև խառնուրդը կստանա կառամաելի գույն:
Խմորի համար, կարագը և շաքարավազը միասին լավ հարել, ավելացնել ալյուրը և կրկին խառնել: Եփել ջեռոցում 160 աստիճան ջերմաստիճանում 30 րոպե:
Գլազուրի համար շոկոլադե սալիկը դնել կաթսայի մեջ և դնել մարմանդ կրակի վրա, կարող եք մի քիչ ջուր լցնել, որ հեշտ հալչի:
Երբ այս ամենը սառչեն, խմորի վրա քսել կառամելը, այնուհետև վրան գլազուր անել: Բարի ախորժակ: