InchUzem-ը զգուշացնում է, եթե կարևոր հանդիպման եք պատրաստվում գնալ, կամ հավաքույթի ընկերների հետ, ավելի լավ է զերծ մնաք այս մթերքներից
2006 թվականին Չեխիայի հետազոտողները հավաքեցին մսակերների և բուսակերների քրտինքի օրինակներ, իսկ հետո խնդրեցին կանանց որոշել, թե որոնք են մարմնի ամենատհաճ հոտերը:Պարզվեց, որ բուսակերնեը ավելի լավ են բուրում, քան մսակերները: Եթե բուսակերների կյանքը Ձեզ համար չէ, փորձեք միսը փոխարինել ծովամթերքներով:
Բժիշկ Չարլզ Ստյուարտը ասում է, որ մարմնի բույրը կախված է գենետիկայից: Բակտերիաները խառնվելով ստիտակուցի հետ առաջացնում են տհաճ հոտ:
Սխտոր համտեսած մարդիկ առանձնանում են տհաճ հոտով ոչ միայն բերանից, այլ մարմնի այլ մասերից: Հարցը նրանում է, որ սխտորի մեջ պարունակվող ալիցինը ու ալինը ուժեղացնում են բակտերիաների ազդեցությունը:
Բրոկկոլին կամ կաղամբը օգնում են մաքրել օրգանիզմը: Բայց նրանց օրգանիզմում առաջացնում են փտած ձվերի հոտ:
Որոշ համեմունքների բույրը. ինչպիսիք են կարրին և քիմիոնը, անմիջականորեն ազդում են մարմնի վրա: Հոտը կարող է մնալ Ձեր մաշկի վրա մի քանի օր: