Կարևոր իրադարձություններ

5 մթերք, որոնք առաջացնում են մարմնի տհաճ հոտ

24 Հոկտեմբեր, 2015 01:00
5 մթերք, որոնք առաջացնում են մարմնի տհաճ հոտ

InchUzem-ը զգուշացնում է, եթե կարևոր հանդիպման եք պատրաստվում գնալ, կամ հավաքույթի ընկերների հետ, ավելի լավ է զերծ մնաք այս մթերքներից

Միս

1239-730x411

2006 թվականին Չեխիայի հետազոտողները հավաքեցին մսակերների և բուսակերների քրտինքի օրինակներ, իսկ հետո խնդրեցին կանանց որոշել, թե որոնք են մարմնի ամենատհաճ հոտերը:Պարզվեց, որ բուսակերնեը ավելի լավ են բուրում, քան մսակերները: Եթե բուսակերների կյանքը Ձեզ համար չէ, փորձեք միսը փոխարինել ծովամթերքներով:

Լոլիկ

2115-730x492

Բժիշկ Չարլզ Ստյուարտը ասում է, որ մարմնի բույրը կախված է գենետիկայից: Բակտերիաները խառնվելով ստիտակուցի հետ առաջացնում են տհաճ հոտ:

Սխտոր

378-730x486

Սխտոր համտեսած մարդիկ առանձնանում են տհաճ հոտով ոչ միայն բերանից, այլ մարմնի այլ մասերից: Հարցը նրանում է, որ սխտորի մեջ պարունակվող ալիցինը ու ալինը ուժեղացնում են բակտերիաների ազդեցությունը:

Կաղամբ

459-730x486

Բրոկկոլին կամ կաղամբը օգնում են մաքրել օրգանիզմը: Բայց նրանց օրգանիզմում առաջացնում են փտած ձվերի հոտ:

Կարրի

550-730x486

Որոշ համեմունքների բույրը. ինչպիսիք են կարրին և քիմիոնը, անմիջականորեն ազդում են մարմնի վրա: Հոտը կարող է մնալ Ձեր մաշկի վրա մի քանի օր:

 

Լրահոս

Դիտել ավելին