Նախապես տաքացրեք ջեռոցը: Մեծ տարրայի մեջ իրար խառնեք մանր կտրատված ծաղկակաղամբը, ¼ բաժակ ձիթապտղի յուղը, մեկ ճաշի գդալ կիտրոնի հյութը, ¼ թեյի գդալ աղ այնպես, որ ծաղկակաղամբն ամբողջովին պատվի աղով: Այնուհետև այս ամենը դրեք ջեռոցում՝20-30 րոպե, մինչև ոսկեգույն դառնալը:
Սոուսի համար պետք է՝ չորացած լոլիկները, մեկ բաժակ նարինջի հյութը, երեք թեյի գդալ ձիթապտղի յուղը, քացախը, կետչուպը, մեկ թեյի գդալ կիտրոնի հյութը, մանրացված սխտորը, ½ թեյի գդալ աղը խառնել իրար:
Տապակած ծաղկակաղամբին ավելցանել չերի լոլիկները, կարմիր պղպեղը, պանիրը և կանաչ սոխը: Այս ամենի վրա լցնել նախապես պատրաստված սոուսը: