Թինա Կանդեալակին ֆեյսբուքյան իր էջում գրել է. «Ինձ արդեն սկսել է դուր գալ: Չնայած թվացյալ դժվարության, Սևանի խեցգետնների պատրաստման գործընթացը հաճելի, արագ և հեշտ է: Ես դրանք լավ լվանում են և դնում յուղով լի թավայում: Կարևորը դրանք չայրելն է: Այնուհետև, դնում ենք լավաշի վրա, ավելացնում սոյայի սոուս, թարմ կամ տապակած սոխ, սև պղպեղ: Ահա, վերջ, պատրաստ է: Ինչպես տեսնում եք, ոչ մի կախարդանք: Բարի ախորժակ: Հ. Գ. Ես արդեն սկսում եմ մտածել մեկ այլ բաղադրատոմսի մասին»: