Բաղադրամասեր՝
375 գրամ ալյուր
250 գրամ կարագ
125 գրամ շաքարավազ
1 հատ ձու
1 թեյի գդալ փխրեցուցիչ
1 թեյի գդալ վանիլին
200 գրամ ազնվամորու մուրաբա
1 ճաշի գդալ կրախմալ
Գլազուր՝
120 գրամ շաքարի փոշի
2 ճաշի գդալ ջուր
Պատրաստման եղանակ՝
Կարան ու շաքարավազը միախառնել, ավելացնել մնացած բաղադրիչները։
Դրեք սառնարան 30 րոպե։
Խմորը գրտնակել, մի կեսի վրա լցնել մուրաբան։ Ծածկել մյուս կողմով, դնել ջեռոց 175 աստիճանով։
Շաքարի փոշուն ավելացնել 2 ճաշի գդալ ջուր։
Լցնել թխվածքի վրա, զարդարել շոկոլադով։