Կարևոր իրադարձություններ

Օրվա բաղադրատոմս. Յորկշիրյան պուդինգ

18 Ապրիլ, 2016 09:10
Օրվա բաղադրատոմս. Յորկշիրյան պուդինգ

Բաղադրամասեր՝

125 գրամ ալյուր

200 մլ կաթ

2 հատ ձու

75 գրամ սերուցքային կարագ

Աղ

Պատրաստման եղանակ՝

Միախառնել բոլոր բաղադրամասերը բացի կարագից։ Թողնել, որ խմորը մի քանի ժամ «հանգստանա»։

Տաքացնել ջեռոցի 230 աստիճանով։ Կարագով պատել ամանը, թխել խմորը 30 րոպե։

Կարող եք մատուցել ցանկացած միջուկով։

Երեխաների համար կարող եք հարել սերուցքը ու մատուցել հատապտուղներով։

Մեծերի համար կարող եք սմբուկ տապակել ու մատուցել սմբուկով։

 

Լրահոս

Դիտել ավելին