Բաղադրիչներ
Պատրաստման եղանակը։ Եգիպտացորենի վրա 200 մլ ջուր լցրեք, ամբողջ գիշեր դրեք սառնարանում։ Առավոտյան ավելացրեք մնացած ջուրը, դարչինը, դրեք կրակին։ Երբ խառնուրդը եռա, դանդաղեցրեք կրակը, թողեք այնքան, մինչև եգիպտացորենը եփվի։ Ավելացրեք մնացած բաղադրիչները, ևս 5 րոպե թողեք կրակին։ Երբ ըմպելիքը սառչի, 4 ժամ թողեք սառնարանում։
Օգտագործման եղանակը։ Ըմպելիքը խմեք օրվա ընթացքում 3 անգամ։ Ցանկության դեպքում ավելացրեք վանիլին ու մշկընկույզ։