Կարևոր իրադարձություններ

Ինչպես պատրաստել կարտոֆիլով պիլմենի

25 Հունիս, 2017 15:40
Ինչպես պատրաստել կարտոֆիլով պիլմենի

Բաղադրությունը

3,5-4 բաժակ ալյուր
1 ձու
1 բաժակ կաթ կամ ջուր
1թգ. աղ:

Միջուկ՝

կարտոֆիլ

Պատրաստման եղանակները

Ալյուրը և աղը միասին խառնել, ավելացնել տաք կաթը /ջուր/ և ձուն: Լավ խառնել, որպեսզի ստացվի միասեռ զանգված: Խմորից գունդ պատրաստել և դնել սննդի համար նախատեսված տոպրակի մեջ: Խմորը թողնել հանգստանա մոտ 1 ժամ: 
Ապա խմոր բաժանել մի քանի մասի, գրտնակով լիստեր ստանալ, ապա թեյի բաժակի օգնությամբ շրջանակներ առանձնացնել: 
Միջուկը կարող եք պատրաստել ըստ ձեր ցանկությամբ: Կարող եք նախապես խաշել կարտոֆիլը, ապա սոխառած անել և տրորած կարտոֆիլը սոխառածի հետ միասին տապակել: 
Կարտոֆիլի միջուկը դնել խմորի մեջ և զգուշությամբ միացնել իրար: 
Եփել եռացրած ջրում այնքան մինչև պատրաստ լինելը: Մատուցելիս վրան կարագ հալեցնել: ԲԱՐԻ ԱԽՈՐԺԱԿ:

 Կարտոֆիլով Պիլմենի Կարտոֆիլով Պիլմենի Կարտոֆիլով Պիլմենի Կարտոֆիլով Պիլմենի Կարտոֆիլով Պիլմենի Կարտոֆիլով Պիլմենի Կարտոֆիլով Պիլմենի Կարտոֆիլով Պիլմենի Կարտոֆիլով Պիլմենի 

 

 

Լրահոս

Դիտել ավելին