Լուրեր Հայաստանից և արտերկրից - Shabat.am

  • 1

    14° C, Երևան

  • 1

    4° C, Գյումրի

  • USD

    479,5
    483,5

  • EUR

    562,5
    570,5

  • RUB

    8,06
    8,31

Կարևոր իրադարձություններ

Ingo Armenia

Լավաշից պատրաստված չիփսեր՝ պանրով և թթվասերով

24 Սեպտեմբեր, 2017 17:00
Լավաշից պատրաստված չիփսեր՝ պանրով և թթվասերով

Բաղադրիչներ

1. Բարակ լավաշ – 200 գ
2. Թթվասեր – 70 գ
3. Սխտոր – 2 ատամիկ
4. Համեմունքներ (պղպեղ, չորացրած սամիթ, մաղադանոս)՝ ըստ ճաշակի
5. Աղ՝ ըստ ճաշակի
6. Պինդ պանիր (ցանկալի է պարմեզան) – 40 գ

Պատրաստման եղանակը

1. Ճզմել սխտորը և ավելացնել թթվասերի մեջ: Մի փոքր աղ ցանել:

2. Բացել լավաշը և բարակ շերտով վրան տարածել թթվասերային զանգվածը:

3. Կտրատել լավաշը մանր կտորների:

4. Լավաշի կտորները շարել տապակի վրա և վրան քերած պանիր և համեմունքներ ավելացնել:

5. Լավաշները 4-5 րոպեով ուղարկել նախապես 220 աստիճան տաքացրած ջեռոցի մեջ:

Մեկնաբանություններ

Լրահոս

Դիտել ավելին