Կարևոր իրադարձություններ

Բրնձով և կաղամբով հունական ճաշատեսակ

25 Հունիս, 2017 17:00
Բրնձով և կաղամբով հունական ճաշատեսակ

Բաղադրությունը

կաղամբ 300-500գր 
սոխ - 1 գլուխ 
գազար 2-3 հատ 
լոլիկի հյութ- 150մլ
բրնձ - 200գր
ձեթ -100մլ
մաղադանոս,
աղ, 
կանաչ սոխ - 2-3 հատ
սև պղպեղ:

Պատրաստման եղանակները

Կտրատված սոխը և գազարը տապակել ձեթի մեջ, ապա ավելացնել կտրատված կանաչ սոխը, կաղամբը, այս բոլորը տապակելուց հետո ավելացնել լոլիկը հյութը, համեմունքները: Վերջում ավելացնել բրինձը և եփել մարմանդ կրակի վրա, մինչև պատրաստ լինելը: Անհրաժեշտության դեպքում կարող եք ջուր ավելացնել: Մատուցելիս վրան մանրացված մաղադանոս ավելացնել: Բարի Ախորժակ



 

Լրահոս

Դիտել ավելին