Կարևոր իրադարձություններ

Ինչպես պատրաստել սնկով և բրոկկոլիով նախուտեստ. Պասի ուտեստ

27 Փետրվար, 2017 21:35
Ինչպես պատրաստել սնկով և բրոկկոլիով նախուտեստ. Պասի ուտեստ

Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեքսնկով և բրոկկոլիով նախուտեստ

բրոկկոլի  բրոկկոլի 500 գրամ

սունկ  սունկ 400 գրամ

գազար  գազար 2 հատ

նեխուր  նեխուր 5 ցողուն

կանաչ սոխ  կանաչ սոխ 0.5 փունջ

սոուս  սոուս 0.25 թեյի գդալ

ձեթ  ձեթ 2 ճաշի գդալ

կանաչի  կանաչի

աղ  աղ

սև պղպեղ  սև պղպեղ

կարմիր աղացած պղպեղ  կարմիր աղացած պղպեղ

Բուսայուղը տաքացնել, շերտատած գազարը տապակել 1 րոպե, ավելացնել շերտատած նեխուրը, 1 րոպեից ավելացնել շերտատած սունկը, մի պտղունց աղ անել, կափարիչը դնել, շոգեխաշել 5 րոպե, համեմել պղպեղով, ավելացնել ոչ մանր կտրտած կանաչ սոխը, խառնել, կրակից վերցնել, թողնել սառչի: Կաթսայի մե ջուր եռացնել, աղ գցել, բրոկոլին գցել մեջը և ուղիղ 1 րոպեից ջրքամել, ողողել սառը ջրով: Բանջարեղենը խառնել, համեմել, սոուս լցնել, կտրտած կանաչի ավելացնել, խառնել և մատուցել:

 

Լրահոս

Դիտել ավելին