հավի կրծքամիս 450 գրամ
սոխ 2 գլուխ
սխտոր 2 պճեղ
լոլիկ 2 հատ
օրեգանո 1 թեյի գդալ
ռեհան
տոմատի մածուկ 2 թեյի բաժակ
Կտրտել հավի կրծքամիսը խորանարդիկներով, լցնել ջեռոցի փոքր տապակի մեջ, բուսայուղ ավելացնել և թողնել կես ժամ: Այնուհետև ավելացնել սոխն ու սխտորը, թողնել 15 ր., ավելացնել կտրտած լոլիկը, օրեգանոն և ռեհանը: Լցնել տոմատի մածուկը և նորից դնել ջեռոցը: Թողնել կես ժամ: Մատուցել բանջարեղենի կամ կարտոֆիլի հետ: Ցանկության դեպքում կարելի է նաև սունկ ավելացնել: