ձու 1 հատ
մեղր 1 թեյի գդալ
կաթ 0,5 թեյի բաժակ
կարագ 25 գրամ
կակաո 20 գրամ
Վերցնում ենք ձվի սպիտակուցը, ավելացնում ենք 1 թեյի գդալ մեղրը ու հարում ենք հարիչով այնքան մինչև ստանանք համասեռ զանգված: Այնուհետև ավելացնում ենք կես բաժակ նախապես եռացրած կաթը և կարագը: Զանգվածը հարելուց հետո ավելացնում ենք 0,5 թեյի գդալ կակաոյի փոշի կրկին հարում ենք մինչև փոշու լուծվելը, և կոկտեյլը պատրաստ է:
Խորհուրդ է տրվում խմել գոլ վիճակում: