Սկանդինավյան սուրճ հավկիթով
Այս կերպ պատրաստված սուրճը տարբերվում է՝ այն և թունդ է, և ունի նուրբ համ: Սկանդինավյան սուրճը լավ համադրվում է ալկոհոլային խմիչքներով, նարնջի կեղևով և սերուցքով:
Բաղադրիչներ․
- 1 ձու
- 3 բաժակ ջուր
- 1 բաժակ սառը ջուր
- 3 ճաշի գդալ աղացած սուրճ։
Պատրաստման եղանակը․
1. Եռացրեք 3 բաժակ ջուրը: Սուրճը լցրեք խորը ամանի մեջ:
2. Ավելացրեք ձուn և կես բաժակ սառը ջուր, լավ խառնեք:
3. Խառնելով` սուրճի խառնուրդը ավելացրեք եռման ջրի մեջ և եփեք 3 րոպե:
4. Հանեք սուրճը կրակի վրայից և լցրեք մնացած սառը ջուրը:
5. Անցկացրեք քամիչով. սուրճը պատրաստ է:
Հիանալի միջոց է ընկերուհուն զարմացնելու համար: Հրավիրեք նրան փորձելու սկանդինավյան սուրճ՝ նա հաստատ ձեզ չի մերժի: