Շատերը կարծում են, որ մատուցվող ուտեստներն ավելորդ ձևավորման կարիք չունեն, քանի որ ամենակարևորը դրանց համն է։ Սակայն հարկ է նշել, որ գեղեցիկ և ճիշտ ձևավորված ուտեստը ոչ միայն հաճելի է աչքի համար, այլև բացում է հյուրերի ախորժակը։
Ներկայացնում ենք, թե ինչպես կարելի է արագ և օրիգինալ ձևավորել ամանորյա սեղանը։ Այս խորհուրդներին հետևելու դեպքում վստահաբար կկարողանաք ձեր և ձեր հյուրերի համար անկրկնելի ամանորյա մթնոլորտ ստեղծել.
Տոնածառի տեսքով
Սուրբծննդյան պսակի տեսքով
Պանրի տոնական ձևավորում
Ամանորյա տորթեր
Չիզքեյքի ձևավորում
Ելակը կարելի է մատուցել այսպես
«Տոնածառ»` աղանդերի համար
Ամանորյա կեքսեր
Այսպես կարելի է զարդարել շամպայնի ու գինու շշերը